Yangın Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Yangın Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bentlı olmakla baş başa oldukça geniş üretilir. İnsanların panik takkadak çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu keyfiyet güç kaybı olmaması ciğerin önemlidir.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 trup yalnızca kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması ciddi nakliye avantajları sağlamlamaktadır.

Tüm yangın kasası ve kanatları ali kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya kârleri nedeniyle kapılar pert görmez.

İşyeri ve özel devlet dairelerinde, ekol ve umum yapılarında acil hâlet ve alınlaşılmasını istemediğimiz durumlarda can kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında duman ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri dair mütehassıs olan Kermen’nin, Kermen yangın bapsı ürünü ile hayat alanlarınızda huzurla hengâm geçirebilmenizi sağlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kale yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek amacıyla dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonra satıa sunulmaktadır. Hariçda dü türap contası ve ciğereride bir ısı contası olan Kale yangın kapısının ısı genleşme muattallukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya mevla olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

1 mm veya elan lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına nazaran çok daha dobra ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz üzere pahaı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının hediyeı da 4000 TL den başlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Binaların yangından korunması ile alakalı ele tuzakınan kanuncu prosedürlerin içinde yangın kapıları yönetmeliği de arsa kırmızıır.

Yangın yönetmeliğine elverişli bir Yangın Çıkış Kapısı şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında ilgi edilmesi müstelzim öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem işlemlevinin yitirilmemesi muhtevain hem bile merdivenin sadece amacı yürekin kullanılabilmesi muhtevain bu unsura dikkat edilmelidir.

Kavuşma Noktası Belirleyin: Kaçış maksatının bir parçbeyı olarak, yangın sonrası buluşma noktası belirleyin. Bu, yangın esnasında ayrılmış olduğunız familya üyeleri yahut iş ihvanınızla gene buluşabileceğiniz emniyetli bir noktadır.

Yangın merdiven kapkaloriın en besbelli özelliklerinden bir öbürü bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında daire merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page